Beoordelingen van Miyabi Utrecht

Recente recensies van Miyabi Utrecht

5 sterren na 54 reviews

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke bezorging. Sushi viel echter heel erg tegen. Sushi viel uit elkaar en prijs kwaliteit was niet in verhouding.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de luxe sushibox besteld van 48 euro. En vonden het op zijn zachts gezegd echt tegenvallen. Bij een luxe box verwacht je echt een luxe variatie aan sushi varianten. Nu kregen wij een sushirol met paprika (!) california, ebi tempura een zalm (deze was als enige echt lekker) en een pittige zalm (veeel te pittig en niet lekker) we verbaasden ons er over dat er zelfs geen tonijn variant bij zat. Al met al echt een teleurstelling. Ik denk niet dat wij vaker sushi zullen bestellen bij jullie. Jammer want had het heel fijn gevonden om een goed sushi adresje in de buurt te hebben. Hartelijke groeten. N. Cheikh

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bestelling geplaatst bij Myabi en wij hebben genoten van de sushi.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en wonton soep! Het stond optijd klaar om op te halen. Echt een aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en via de mail word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gekozen voor de luxe box, waar ook 16 verrassings uramaki van de chef in zitten. Een smakelijke verrassing was het ook zeker! Perfecte smaak, vers klaar gemaakt en snel bezorgd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Myabi. Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete restaurant. Top eten, top kok Wacht op heropening. Tot die tijd halen en lekker thuis genieten .

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Sushi was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gratis fles wijn niet bij de bestelling zat. Hoop volgende keer beter. Eten was heerlijk vers sommige gerechten goed op temperatuur sushi was lekker vers.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft gesmaakt.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit weer super. Deze keer een speciaal koningsdagmenu genomen. Een lekker gevarieerd menu, waarbij een lekkernij voor bij de koffie niet vergeten was.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit. Hebben voortreffelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom smaakvol

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Goede kwaliteit. Goed op temperatuur. Zeer goede online service.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, en op tijd gebracht.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zo als gewoonlijk super Goed verzorgd En heerlijk zeker een 10 waard

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit zalm en tonijn sushi en sashimi. Eerste keer besteld en opgehaald, bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Goede voorzorgsmaatregelen ivm Covid-19 getroffen in het restaurant.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, goed op de hoogte gehouden van de status en het bezorgmoment en heerlijk gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en genoeg en top dat het bezorgd kon worden!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk en veel. Echt lekker gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker en goed gegeten. Heerlijke verse sushi! Heel fijn dat er een aparte glutenvrije sushibox bij was. Exact op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bezorging, Eten wat warm moest zijn was ook echt warm Sushi zag er heerlijk uit en smaakten nog beter dan hoe het er uit zag Gewoon super

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top lekker en besteling was ook op tijd klaar . Vriendelijke medewerker heb genoten van het eten mijn zoon en vriendin ook. Tot snel weer

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag mindere kwaliteit maken. Dit is te lekker!๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, bezorging was uur te vroeg.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorgservice. Goede sushi.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Aanrader

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had heerlijke soep en sushi. Sushi was erg vers en lekker. Ook de soep was goed van smaak. Echt een aanrader!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren echt heerlijk! Super service en snelle levering. Alleen maar lof over miyabi utrecht en hun heerlijke eten!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk em de bezorging super snel ๐Ÿ‘. Echt de Sushi is zeker een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier geregeld het gerecht met gemengd vlees en bami. echt ontzettend lekker! Daarnaast zijn de porties groot genoeg en nog lekker warm bij aankomst.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten voor een prima prijs

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi en sashimi! Ook de beef was uitstekend Aanrader voor Leidsche Rijn centrum e.o.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

goed op smaak

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had salmon box genomen en dan de sushi zag er heel anders uit dan op de website. Ik vond het heel raar want ik had heel erg zin in de zalmrol

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar. Heerlijk gegeten, alleen de satรฉ had weinig smaak. Verder prima en voor herhaling vatbaar.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bestelling en lekkere roti!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Beter vind je niet in Utrecht leidsche Rijn.

Reactie van Miyabi:Beste Erik, heel erg bedankt voor uw reactie. En graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.