Beoordelingen van Miyabi Utrecht

Recente recensies van Miyabi Utrecht

5 sterren na 141 reviews

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was er goed. Jammer van het feit dat ik 2 porties loempias had bestelt maar 1 heb meegekregen.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch gebeld en daarna online besteld. Bij aankomst werd het pas gemaakt omdat er een storing bleek te zijn. Maar werd ook geen contact opgenomen met mij terwijl het telefoonnummer bekend was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed verpakt en wat warm moest zijn was warm. Het was een grote bestelling en de kwaliteit was heel goed; de sesamballen zijn de beste die ik ooit proefde. Alleen de pindasaus bij de saté had van mij minder zoet en wat pittiger gemogen, kwestie van smaak? Minstens zo belangrijk: heel vriendelijke en correcte medewerkers.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig klaar en we hebben er lekker van gegeten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoonlijk super lekker dikke 10

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was OK..Had ‘pittiger’ gekund, en wat warmer aangeleverd kunnen worden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer geweldig.en op tijd de roti was ook heerlijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd snel bezorgd. De rijst met kip nog heerlijk warm en de sushi mmmm!!! Alles was vers. 😍 Miyabi is voortaan onze sushi/food spot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet top. Wij zullen niet snel terugkomen. Weinig verfijnd en relatief veel en grove rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol het zag er al heerlijk uit bij aankomst. Keurige bezorging op afgesproken tijd. Het was voldoende qua hoeveelheid. Dus dit gaan we zeker nogmaals doen!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd GOED!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het wordt een beetje eentonig, maar Miyabi is voor mij het beste sushi adres.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Ik vroeg of ik iets minder vlees mocht en iets meer vega, daar heeft de kok iets leuks van gemaakt (Ik zou de groente koekjes op het menu zetten!). Er staat bij voor 2 personen, naar je kan er wel met 3 personen van eten denk ik.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg genoten van de heerlijke sushi. Top en aanrader voor iedereen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super lekker, binnenkort ga ik weer bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd geleverd en het eten was ook heel netjes verpakt. Kwaliteit was oké, de sushi met zalm die niet rauw was, was een beetje droog. Geldt ook voor de half rauwe tonijn sashimi. Avocado was een beetje bruin.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd En zoals altijd heerlijk en vers Top

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer Heerlijk , aanrader

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!!!! De sushi bij @miyabi was geweldig!! Uit de kunst! Bedankt! Complimenten aan de kok! Tot snel!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk! Ik ben blij dat ze tegenwoordig ook bij ons bezorgen. Kan niet wachten tot we weer in het restaurant kunnen eten, maar dit is een goede zoethouder.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op 16.50 om te laten bezorgen op 18.00 uur. 18.45 de bestelling gekregen. Het eten is goed maar voor mij hoeft het niet meer. Na de lockdown genoeg keuze in sushi restaurants. Tis altijd wat met miyabi

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede service!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en ontzettend snel bezorgd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben weer genoten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was goed !

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten , alles was warm en vers gemaakt . Voor herhaling vatbaar

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lkkr gegeten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bezorging was keurig op tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en top kwaliteit ga zo door!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Miyabi. Bestellen ging makkelijk, afhalen op de afgesproken tijd was perfect en het eten was echt fantastisch. Goede smaak Sushi, echt een aanrader.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de sushi is hier altijd goed, ziet er goed uit en smaakt lekker. Jammer dat de pinautomaat niet werkte gisteren! Verder alles prima, aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke box met 20 zelf samengestelde gerechten van goede kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd. Helaas bleek de wasabi vergeten, maar deze werd na een telefoontje speciaal nageleverd met een zakje kroepoek voor het ongemak. Top service!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en top service!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super kwaliteit. Snelle bezorging. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Visueel zag het er goed uit muv 4 laatste stukjes van de sushi rol. Persoonlijk vind ik niet dat je die mee kan geven bij een bestelling. Ik vond sommige sushi’s wat flauw van smaak maar het merendeel was echt dik in orde.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de sushi heerlijk. Echt voor herhaling vatbaar

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker zoals altijd! Complimenten aan de chef!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Vers lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mals en vers..experience box en christmas spirit box zijn fantastisch!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zag er prachtig uit! Wij hebben meerdere malen in het restaurant gegeten, maar voor het eerst besteld en afgehaald. En dit was zeker niet de laatste keer.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en smaakte prima. Bezorger was vriendelijk. Bezorgkosten gratis = fijn.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten bij jullie! Komen van de zomer echt terug voor op het terras. Fijne dagen

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowls en de sushi waren heerlijk vers. Snelle bezorging door de manager zelf. Echt een aanrader!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Bezorger was vriendelijk.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten. Een hele aardige jongen die me geholpen heeft en zeker ook betaalbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld en ze hebben een geweldige service! ! Altijd smaakvol en met liefde gemaakt !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Op tijd bezorgd. En het was lekker en verse sushi. Volgende keer weer bestellen. De hersftactie was helemaal top. Netjes

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verheug me er op!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Echt een aanrader

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service Super kwaliteit Steun deze locale omdernemer!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , aanrader om hier eten te bestellen , verse producten 💋👍🍀

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehaald vandaag, het was genieten. Er werd ook zeer servicegericht meegedacht hoe onze voucher tóch besteed kon worden ondanks de sluiting van het restaurant. Top!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd super lekker ik zeg de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super super en nog eens super alles met liefde gemaakt super vers echt een aan rader 🥰

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! All you can eat concept voor thuis ook heel goed bedacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

I'm really happy with Miyabi service! I never found people so careful regarding my serious intolerances. I like very much their food and kindness!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was OK. Wokgerechten waren te zout en aangebrand/te gekarameliseerd. Zeker net voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zo als altijd super echt een aanrader Lekker vers 1000% de lekkerste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Was een lekkere combinatie van alles. Hadden soep, all you can eat en nog meer hapjes. Kortom heerlijk en een echte aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en prima sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken erg tevreden over Miyabi. Helaas dit keer iets minder. Mijn combibox bestelling ging niet helemaal goed. Ipv California rolls en Flamed salmon rolls kreeg ik krab rolls. Gelukkig geen allergie voor krab maar lekker vindt ik ze niet. Jammer.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de super vers gemaakte sushi, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijgt op tijd en goede kwaliteit. Een aanrader

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en vers, als we niet uiteten kunnen dan doen we het wel thuis!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent, heerlijk

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en goed gevulde poké bowls

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Extra groente mondeling gevraagd bij de online bestelling en gekregen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bestelling geplaatst bij Myabi en wij hebben genoten van de sushi.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en wonton soep! Het stond optijd klaar om op te halen. Echt een aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en via de mail word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gekozen voor de luxe box, waar ook 16 verrassings uramaki van de chef in zitten. Een smakelijke verrassing was het ook zeker! Perfecte smaak, vers klaar gemaakt en snel bezorgd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Myabi. Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete restaurant. Top eten, top kok Wacht op heropening. Tot die tijd halen en lekker thuis genieten .

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Sushi was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de gratis fles wijn niet bij de bestelling zat. Hoop volgende keer beter. Eten was heerlijk vers sommige gerechten goed op temperatuur sushi was lekker vers.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft gesmaakt.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit weer super. Deze keer een speciaal koningsdagmenu genomen. Een lekker gevarieerd menu, waarbij een lekkernij voor bij de koffie niet vergeten was.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit. Hebben voortreffelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom smaakvol

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Goede kwaliteit. Goed op temperatuur. Zeer goede online service.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, en op tijd gebracht.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zo als gewoonlijk super Goed verzorgd En heerlijk zeker een 10 waard

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit zalm en tonijn sushi en sashimi. Eerste keer besteld en opgehaald, bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Goede voorzorgsmaatregelen ivm Covid-19 getroffen in het restaurant.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, goed op de hoogte gehouden van de status en het bezorgmoment en heerlijk gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en genoeg en top dat het bezorgd kon worden!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk en veel. Echt lekker gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker en goed gegeten. Heerlijke verse sushi! Heel fijn dat er een aparte glutenvrije sushibox bij was. Exact op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bezorging, Eten wat warm moest zijn was ook echt warm Sushi zag er heerlijk uit en smaakten nog beter dan hoe het er uit zag Gewoon super

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top lekker en besteling was ook op tijd klaar . Vriendelijke medewerker heb genoten van het eten mijn zoon en vriendin ook. Tot snel weer

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag mindere kwaliteit maken. Dit is te lekker!😊👍

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, bezorging was uur te vroeg.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorgservice. Goede sushi.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Aanrader

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had heerlijke soep en sushi. Sushi was erg vers en lekker. Ook de soep was goed van smaak. Echt een aanrader!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren echt heerlijk! Super service en snelle levering. Alleen maar lof over miyabi utrecht en hun heerlijke eten!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk em de bezorging super snel 👍. Echt de Sushi is zeker een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier geregeld het gerecht met gemengd vlees en bami. echt ontzettend lekker! Daarnaast zijn de porties groot genoeg en nog lekker warm bij aankomst.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten voor een prima prijs

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi en sashimi! Ook de beef was uitstekend Aanrader voor Leidsche Rijn centrum e.o.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

goed op smaak

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had salmon box genomen en dan de sushi zag er heel anders uit dan op de website. Ik vond het heel raar want ik had heel erg zin in de zalmrol

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar. Heerlijk gegeten, alleen de saté had weinig smaak. Verder prima en voor herhaling vatbaar.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bestelling en lekkere roti!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Beter vind je niet in Utrecht leidsche Rijn.

Reactie van Miyabi:Beste Erik, heel erg bedankt voor uw reactie. En graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.